promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: érdemes lesz minden energiádat felszabadítani
Borítókép:  IPS
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége előtt minden csillagjegynek meglesz a lehetősége, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem fog zökkenőmentesen indulni a napod. Főleg az emberi kapcsolataiddal gyűlhet meg a bajod. Van akit túl közelinek, van akit túl távolinak érzel. A lényeg, hogy nehezen tudod megtalálni a közös hangot, így engedj inkább másokat kibontakozni, te meg csak sodródj az árral. Nemsokára váratlan hírt kaphatsz, amik megbolygathatják a terveidet.  

Bika (április 21. - május 20.)

Lassabban haladsz mindennel a kelleténél, szóval nem ártana felpörögnöd kicsit. Kettőt pislogsz, és már eljön a hétvége, te pedig úszni fogsz a terhekben. Vannak olyan ügyek, amiket már régóta el kellett volna intézned. Rendszerezz, mert lehet ezek rég kimentek a fejedből. Később olyan ismerősök tűnhetnek fel, akiket rég láttál – igyekezz időt szakítani rájuk.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez egy remek időszak arra, hogy helyre tudd rázni a magánéleted. A családi és szerelmi kapcsolatok fontossága egyre jelentőségteljesebb lesz számodra. Érzed is magadban, hogy sok mindenkit elhanyagoltál. A jelenlegi helyzet miatt nem kell mindenkivel azonnal találkoznod, de legyél nyitottabb, érdeklődőbb, jól fog esni nekik, és neked is.

Rák (június 22. - július 22.)

Nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mivel kiválóan működnek az utóbbi időben. Egy jelentős problémádat is így tudod megoldani. Nem kell a lazaság példaképének lenned, de sodródj az árral, és könnyedén állj hozzá mindenhez. Közben a munkádban be kellene iktatnod egy kis szünetet, mert nagyon túlhajthatod magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egyre jobban felszabadulnak az energiáid, amiket kitűnően fogsz tudni hasznosítani. Nagy lelkesedéssel tudsz belevágni a kemény kihívásokba is. Valahogy így akarod levezetni ezt az időszakot, hogy korlátozva vagy a jelenlegi helyzet miatt. A szerencse melletted áll, de arra vigyázz, hogy ne becsüld túl magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Akkor tudod magadat a legjobban érezni, ha a munkád a hobbid is egyben. Ha nem, akkor fogadd el, hogy lassabban fogsz haladni a kelleténél, mert máshol jár az agyad. Nem kell tartanod semmi rossztól, még ha döcögősebb is ez a nap, a végén minden remekül alakul majd. Később a legtöbbet fogod tudni kihozni magadból, csak legyél türelmes.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokszor az az érzésed támad, hogy többen is ellened vannak. Ezt alaposabban át kellene gondolnod, mert lehet inkább csak valamelyik téves meglátásod nem tetszik a környezetednek. Persze ne hagyd magadat lerázni – járj utána a dolgoknak, és tisztázz mindent. Fognak nehézségeid akadni, de ne hagyd, hogy ezek lelassítsanak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon előfordulhat, hogy kényes döntéseket kell meghoznod. Legyél megfontolt és határozott, mert most nem a visszahúzódó skorpióra lesz szükség. Ettől még vigyázz, ne akard teljesen ráerőltetni mindenkire a véleményedet. Építsd fel a taktikádat, mert ha jól választasz, akkor nagyon sokat nyerhetsz a győzelemmel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Picit szétszórtabb vagy a kelleténél, szóval jobb lenne, ha duplán ellenőriznéd magadat. Főleg a számok világában veszhetsz el. Ha a munkád ehhez kötődik, akkor fokozottan figyelj oda. A bolygók pozitívan fogják alakítani az emberi kapcsolataidat. Most sok embert le tudsz nyűgözni, még azokat is, akik annyira nem szimpatizálnak veled.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha valaki a bizalmába akar fogadni, akkor ne utasítsd vissza. Lehet úgy érzed, hogy terhek a titkai, de aztán rá fogsz jönni, hogy nagyon is sok a közös bennetek. Elég erős lesz benned a segítő szándék az elkövetkezendő időben. Ne feledd, hogy csak akkor vesd bele mások problémáiba, ha nálad minden rendben van.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A vízöntőnek a szerelemben lesz szerencséje az elkövetkezendő időben. Szingliként nemsokára találkozhatsz valakivel, aki erősen fel fogja kelteni az érdeklődésed. Hosszú távú kapcsolatot hozhat a dolog, ha nyitott tudsz lenni. A nézeteltérésekkel vigyázz, mert könnyebben vágsz vissza mindenkinek sértő módon, mint higgadtan.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet már a nap elején valaki borsot akar törni az orrod alá, szóval legyél résen. A bolygók nem állnak a te pártodon, így még arra is érdemes figyelned, hogy a pénztáros jól ad-e vissza. Kemény munka vár rád hétvégéig, de meglesz az egésznek a gyümölcse. Ne félj kockázatot vállalni semmiben, mert ezerszer nagyobbat nyerhetsz, mint veszíthetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás