promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott volna a Pöttyös Túró Rudi: tényleg igaz, amit az ország kedvencéről állítanak?
Borítókép:  pottyos.hu (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak a Pöttyös Túró Rudi miatt, rengeteg a kérdőjel.

Az ország egyik kedvenc édessége a Pöttyös Túró Rudi, valószínűleg most is ott lapul belőle, vagy valamelyik ízvariációjából a legtöbb család hűtőjében. Az összetéveszthetetlen ízével, állagával igazán ikonikus termékké vált az évtizedek alatt, mindenki tudja, hogy „A Pöttyös az igazi!” – akit érdekel, hogyan is készül ez a méltán népszerű, mennyei finomság, az alábbi cikkünkben van egy videó, ami lépésről lépésre megmutatja:

Rengeteg Pöttyös Túró Rudi termék kapható jelenleg a piacon, de egy magyar videós most olyan dolgot állít róluk, ami egészen meghökkentő, és sokan rendesen fel is háborodtak miatta. Éppen a 0 százalék hozzáadott cukrot tartalmazó Pöttyös Túró Rudi csomagolását nézte az illető, mikor meglátta, hogy az összetevőknél nem volt túró, hanem úgy írták, hogy tejalapú rögös készítmény – valószínűleg ezért hívják a terméket desszertkészítménynek, és nem túródesszertnek, de itt még nincs vége.

A videós bejelentést tett a Nébih-nél a Pöttyös Túró Rudi gyártója ellen, mivel szerinte a vásárlók megtévesztése, átverése az, hogy egyes termékek nem tartalmaznak túrót, mégis ott van a csomagoláson, hogy „Túró Rudi”.

A termékkritikus csatornán található videóban elmondja a férfi, hogy például a madártejes, epres, mogyorókrémes, sóskaramellás, kókuszos ízesítésű Pöttyös Túró Rudi sem tartalmaz túrót, és nem is abból készül, vagyis ezekről a termékekről érthető okokból le kéne venni a „Túró Rudi” feliratot – sőt, ezek után „A Pöttyös az igazi!” jelmondatot is lehet, hogy felül kéne vizsgálni szerinte.

Állítólag a natúr, illetve a tejes bevonóval rendelkező Pöttyös Túró Rudi tartalmaz túrót, szóval nem a teljes termékpalettát érinti a nagy közfelháborodást keltő eset, ami jó eséllyel könnyen kezelhető azzal, ha a jövőben a „Túró Rudi” feliratot kizárólag azoknál az árucikkeknél alkalmazza a gyártó, amikben valóban van túró – különben a vásárlók azt hihetik az elnevezés miatt, hogy egy olyan dolgot vesznek, amiben van, pedig valójában nincs, ez pedig tényleg dühítő lehet.

Frissítés: egy kommunikációs szakember a cikkünk megjelenése után elárulta nekünk, hogy egyáltalán nem átverésről van szó a Pöttyös részéről a Túró Rudival kapcsolatban, ugyanis a rögös tejkészítmény is egy fajta túró.

Itt lehet megnézni A termékkritikus videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás