promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly gond van a Spar egyik termékével, a Nébih figyelmezteti a vásárlókat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy, az ünnepekkor igencsak fontos Sparos termék került visszahívásra.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal nemrég azzal kapcsolatban figyelmeztette a kedves vásárlókat, hogy a Pepco egyik Magyarországon is kapható termékével problémák vannak, most pedig egy másik népszerű áruházlánccal kapcsolatban is kiadott egy figyelmeztetést, ami rengeteg embert érint, főleg most, az ünnepi időszakban, amikor mindenki süteménnyel készül a családnak.

A bejgli elengedhetetlen a magyar családok körében ünnepekkor, leginkább a diós, mákos, illetve a gesztenyés az emberek kedvence. Sokan biztos már most bevásárolták a hozzávalókat, de van egy rossz hírünk azoknak, akik a Sparban vettek hozzá darált mákot, ugyanis a Nébih tájékoztatása szerint érzékszervi nem megfelelőségre hivatkozva kivonták a forgalomból az „S-Budget darált mák 200 g” nevezetű, 30.06.2023 minőségmegőrzési idővel rendelkező, DM0003 tételazonosítós terméket, amit a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. forgalmaz.

A Spar, illetve a Nébih is arra kéri a vásárlókat, hogy ha vásároltak az érintett termékből, akkor semmiképp se fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza minél hamarabb a boltba, ahol természetesen visszakapják a termék teljes vételárát – bár az nem lett specifikálva, hogy kell-e hozzá a vásárlást igazoló blokk, nyugta, vagy anélkül is visszaveszik-e a problémás darált mákot.

A Spar kiemelte, hogy a vásárlóknak 2023.01.12-ig van lehetőségük visszavinni a Sparba az érintett terméket, utána pedig a terméket gyártó PA-COMP Kft.-t kell keresni a visszavételi igényükkel az info@pa-comp.hu e-mail címen.

Íme az érintett termék illusztrációs képe:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás