promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tudjuk, mikor jön a lehűlés, mutatjuk, hol ázunk bőrig május 1-jén
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán napközben még marad a napos idő, a változás késő délután érkezik.

A napokban már beköszöntött a nyári idő, és a nappali felmelegedés is kis híján elérte a 30 fokot, azonban nem lesz tartós a meleg, hamarosan érkezik a változás. A HungaroMet előrejelzése szerint kedden és szerdán még túlnyomórészt száraz, derült időre számíthatunk. A délkeleti szél több helyen megélénkül, a Dunántúlon meg is erősödik.

A legmagasabb hőmérséklet 24, 25 fok körül alakul.

Késő délután is meglehetősen enyhe lesz az idő, 10 és 21 fok közé hűl le a levegő. Kedd éjszaka első felédben derült marad az ég, majd az éjszaka második felében a középső tájakon már képződhetnek felhők. A délkeleti, keleti szél több helyen is élénk marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 15 fok között várható, azonban az északi területeken ennél hidegebb is lehet.

Milyen idő várható május 1-jén?

Jó hír a majálisozóknak, hogy sok napsütésre számíthatunk, melyet csak elvétve zavarhatnak meg gomolyfelhők, a nyugati vidékeken viszont több felhő és kevesebb napsütés várható. A nap nagyrészében száraz időnk lesz, nem valószínű csapadék, csak késő délutántól, illetve estétől a délnyugati megyékben már előfordulhat zápor.A Dunántúlon és az északkeleti tájakon erős szél várható.

Csütörtökön beköszönt a hidegfront.

Ekkor erőteljes gomolyfelhő-képződés veszi kezdetét. Az ország nyugati, délnyugati felén több helyen záporeső és zivatar is várható, de a felhőszakadás sem kizárt. Ezzel szemben Északkeleten kisebb a csapadék esélye. Az esőzést heves széllökések is kísérhetik. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul, a maximumok pedig 18 és 26 fok között valószínű. A hűvösebb idő főként a csapadékosabb területeken várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás