promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csillagászati összeggel bírná maradásra Messit a Barcelona
Borítókép:  CRISTINA QUICLER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona vezetősége szeretné elérni, hogy Lionel Messi szerződést hosszabbítson. A klub több mint egymillió fontos heti fizetést ajánlott fel az argentin játékosnak.

Az szinte bizonyos, hogy Lionel Messi a 2020/2021-es szezont is a Barcelona csapatánál tölti. Pedig az argentin labdarúgó megtehette volna, hogy távozik, szerződésében ugyanis szerepelt egy pont, miszerint 2020 nyarán indoklás nélkül, egyoldalúan felmondhatja kontraktusát. A játékos ezt nem tette meg, így majd tizenhetedik szerzonját kezdi meg a katalán klubnál.

A nagyobb kérdés, hogy a következő idény után marad-e Messi a Barcelonánál?

A klub vezetősége sajtóhírek szerint már megkezdte a tárgyalásokat a labdarúgóval. S annak érdekében, hogy további maradásra bírja, ép ésszel nehezen felfogható összegű, heti fizetést ajánlott labdarúgójának. Mint arról a Sportbible beszámol,

a Barcelona hajlandó heti 1,15 millió fontot, azaz (jelenlegi árfolyammal számolva) 440 640 041 forintot fizetni játékosának, de ez az összeg még nem tartalmazza a személyhez fűződő jogokból és bónuszokból befolyó összeget, amellyel együtt a heti fizetés 1,6 millió font, azaz 613 064 405 forint is lehet.

Amennyiben Lionel Messi elfogadja ezt az ajánlatot, úgy újabb két évre kötelezi el magát ahhoz a Barcelonához, amelyhez 2000. július 1-jén csatlakozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás