promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna szexi fehérneműben csábít minket szeretkezésre – videó
Borítókép:  Kelemen Anna / via heol.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét felborzolta a kedélyeket Kelemen Anna, hiszen egy apró, nagyon dögös ruhát vett fel, és úgy incselkedett velünk.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna az utóbbi időben nem volt túlzottan aktív Instagramon, ezért sokan már egy kicsit el is kezdtek aggódni érte, hiszen se világmegváltó gondolatok, se szexizés nem jutott a hűséges, kiéhezett közönségnek, így hamar előjöttek az elvonási tünetek. De nyugalom, Annácska most szerencsére visszatért, ráadásul nem is akárhogy.

Kelemen Anna felrakott egy rövid, de annál hatásosabb videót, amin éppen egy vadító fehérneműben vonaglik, ráadásul annyira jó fej, hogy a feneke megvillantása után még a melleit is közelebb viszi a kamerához, csak hogy biztosan meginduljon a követők nyáltermelése – az pedig csak hab a tortán, hogy mellette csupán a „make love not war”, vagyis „szeretkezz, ne háborúzz” hashtag szerepelt.

Természetesen hatalmasat ütött a híresség legújabb posztja, hiszen pillanatokon belül olyan hízelgő és szofisztikált kommentek éreztek, mint például a „beléd élveznék”, „de szét nyalnálak”, „jó bőrben vagy!” illetve a „de szép feneked van tudnám mit kellene neked mi lene a jo ;)”, szóval már-már előhozta a férfiakból az igazi gentlemant, aki rózsával a karján, fehér lovon várja szíve választottját – hogy aztán „megdöngesse” és ne hívja többé.

Itt lehet megnézni Kelemen Anna szexi videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás