promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup hátborzongató videót tett közzé, ettől hangos most a magyar sajtó
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghökkentő látványban lehet részed.

Shane Tusup elképesztő mozgóképet töltött fel az egyik közösségi oldalára, ritkán látni őt ennyire veszélyes helyzetben. A sztáredző éppen Romániában van, és Tusnádon kirándult, amikor nem mindennapi látványban volt része, hiszen a kirándulás közepette egy medvével találkozott. Az állat az út szélén járkált, amikor Shane a mobiltelefonjáért nyúlt, hogy filmezze a kezdetben csupán nyugodtan feléje közeledő állatot. Ekkor még semmi nem utalt rá, hogy hová fut ki a videó.

A kezdetek kezdetén még minden nyugalomban zajlik a felvételeken, úgy tűnik, hogy a vad és az edző útjaik nem keresztezik egymást. Majd hirtelen változik a kép, és meg is ugrik a telefon Shane Tusup kezében. A félelmetes pillanatokat pedig az Instagram-on is megosztotta köveőivel. Ugyan baj nem történt, de a medve hirtelen és kiszámíthatatlan mozdulat után valószínűleg többen is megrémülnek majd a videó megnézése közepette. Az egész nagyon hirtelen történik, és nem lehetett arra számítani, hogy ez lesz a mozgókép végkimenetele.

Shane Tusup annyit írt a videó mellé:

"Oké, a neve határozottan nem Micimackó volt… és a kilenc életemből egyet biztosan elvesztettem. "A medve nem játék." Kérjük, legyen óvatos, amikor ezeket a gyönyörű lényeket látja"

Íme a videó a váratlan találkozásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás