promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar híresség keményen odasózott Gabriela Spanicnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most alapból felkapott téma a Dancing with the Stars, ami hamarosan folytatódik a TV2-n.

Idén harmadjára igyekeznek kitáncolni a lelküket a színpadon a magyar hírességek, mivel érkezik a Dancing with the Stars következő szezonja. A műsor idei zsűritagjai Ördög Nóra műsorvezető, Bereczki Zoltán színész-énekes, Szente Vajk Jászai Mari díjas rendező és Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus lesznek.

A táncosok között már volt változás, mivel Kulcsár Edina visszalépett a terhessége miatt (őt Berki Mazsi váltja), de időközben Pap Dorci is új partnert kapott.

Az előző, vagyis második évad kilenc részes volt, és a döntőre november 20-án került sor, ahol a győztes páros Tóth Andi és Andrei Mangra lett. Az első évadban is szerepelt Andrei Mangra, aki akkor Gabriela Spanic partnere volt.

Az aranyéremről akkor lecsúsztak, mivel a győztes Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan lett. Az átvitt értelemben bronzérmet Pásztor Anna és Köcse György akaszthatta a nyakába. Az Anna and the Barbies énekesnője nem fogta vissza a véleményét, amikor az első évados szerepléséről kérdezték.

„Elképesztő megtiszteltetés volt, hogy egy világsztár, Gabriela Spanic is ott volt a mezőnyben, de nem lehet az ő rajongótáborával versenyezni. Ezt nem éreztem fairnek, mert itt nem a tánc döntött. Sokat fejlődött, de mivel közelről láttam, nem élvezte annyira magát a táncot. A helyébe, még a döntő előtt megköszöntem volna, hogy itt lehetek, és átengedtem volna a magyaroknak a terepet. Sokáig sírást okozott nekem, hogy a saját hazámban miért nem vagyunk egy kicsit értékesebbek”

- nyilatkozta a művésznő a Blikknek, aki mai napig tartja a kapcsolatot az akkori táncpartnerével.

Pásztor Annához nem csak az éneklés, hanem a tánc is nagyon közel áll. Anno New Yorkban tanult kortárs balettet, de mivel a térdei tönkrementek, így erről le kellett tennie. Nagy szerelme még mindig a tánc, azért is volt neki csalódás, amikor kiestek a TV2 műsorából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás