promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarolnak a télapornók: ezeket a felnőttfilmeket nézik a legtöbben karácsonykor
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, milyen típusú pornófilmeket keresnek a legtöbben karácsonykor.

Fura, de tényleg vannak olyanok, akik karácsonykor a kifejezetten ezzel kapcsolatos pornófilmekre keresnek rá a felnőttfilmes oldalakon. Tavaly a Pornhub közzétette, hogy a Mrs. Santa, vagyis a Télanyó kifejezésre több, mint 400 százalékkal többen kerestek rá, mint egy átlagos decemberi napon. A pornóoldal statisztikái azt mutatják, hogy évről-évre egyre többen keresik a karácsonyi témájú felnőttfilmeket, sőt 2021-ben az alábbi keresőszavak voltak a legnépszerűbbek:

  • elf
  • xxxmas
  • karácsonyi orgia
  • elf hentai.

Az idei felmérés szerint idén karácsonykor is megugrik a kereslet a karácsonyi témájú pornók iránt, és már azt is tudni, hogy pontosan milyen típusúk lesznek a legnézettebbek. Természetesen idén sem hiányozhat a hentai pornó, ami valamilyen oknál fogva népszerűbb lesz az ünnepek alatt. Ez pontosan olyan, minthogy egyeseknek nem hiányozhat a karácsonyfa mellől a Harry Potter-maraton, pedig annak pont annyi köze van a karácsonyi filmekhez, mint a hentai pornónak a szeretet ünnepéhez.

A második legkeresettebb pornó a Télapós téma, statisztikák szerint 378 százalékkal többen keresnek rá ezekre a filmekre, mint az év bármelyik másik részében. Igazából ezek is pont ugyanolyan pornók, mint a többi, annyi a különbség, hogy a férfi Mikulásnak van öltözve.

Teljesen természetes, hogy ezek után mi állhat a legkeresettebb pornófilmek toplistájának élén: a Télanyós produkciók. Tavaly is már 402 százalékkal többen keresték őket, idén pedig még tovább növekedhet ez a szám. Persze nem nagyifilmekre kell gondolni, itt a dekoratív, fiatal hölgyek piros-fehér kosztümöket viselnek, hogy azzal csábítsák el partnereiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás