promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: a TV2 időjósa gigadekoltázst villantott, a látvány forróbb, mint egy mediterrán ciklon
Borítókép:  youtube.com/valkyvideo (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Barta Sylvia csúcsformában van 52 évesen, sose volt még ilyen dögös.

Barta Sylvia nem ma kezdte a televíziós pályafutását, a nézők pedig mindig is szerették őt, legalábbis a kommentek erről árulkodnak. A csinos híresség jelenleg a TV2 időjósaként bizonyít, bár a szépsége és az ellenállhatatlan nőiessége miatt elég nehéz az időjárásra figyelni, hiszen amint megjelenik a képernyőn, egyből nyár költözik a nézők szívébe, hiába vannak esetleg kint kegyetlen mínuszok – volt olyan is, hogy Marilyn Monroe-ként pózolt:

A koronavírus-járvány idején Barta Sylvia többször is elkapta a betegséget, és mindig megszenvedte azt, hiszen volt, hogy egész aggasztó állapotba került. Ő persze próbált végig pozitív maradni, hiába döntötte le teljesen a lábáról a járvány, hiszen örült annak, hogy például sokat fogyott – és úgy tűnik, hogy azóta is sikerült megtartania az elképesztően tökéletes alakját, amivel folyton megbabonázza az embereket.

A jelenleg 52 éves Barta Sylvia nemrég a HOT! Magazinban beszélt arról, hogyan is szokta tölteni a családjával a karácsonyokat, ráadásul az interjú miatt egy elég bevállalós fotózásra is igent mondott, ugyanis egy köldökig kivágott, gyönyörű ruhában pózolt, közben pedig gigadekoltázst villantott a rajongói/hódolói legnagyobb örömére.

Barta Sylvia csábító képe egy mediterrán ciklon erejével csapott le az emberekre, mindenki dicsérte az időjóst, hogy milyen jól néz ki. Nem is kérdés, hogy jelenleg ő a magyar televíziózás egyik legkívánatosabb nője, és ezt az alábbi felvétel is tökéletesen bizonyítja, hiszen csak úgy ragyog rajta a sztár, akiért rengetegen odavannak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás