promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana nem halt meg, csak bujkál - a hercegné autóbalesete megrendezett volt a fiatal Harry szerint
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry könyve egy újabb eltitkolt fejezetet leplezett le.

Harry herceg most aztán tényleg kiteregeti a brit királyi család szennyesét. A Tartalék című könyve elképesztő sikernek örvend, elképesztően magas eladási számokkal a sikerlisták élén dübörög, közben a családtagok némacsendben, bármiféle reakció nélkül próbálják meg átvészelni, amíg elül a vihar a fejük fölül.

Harry ezzel valószínűleg örökre elásta magát mind a királynál, III. Károlynál, mind a bátyjánál, Vilmos hercegnél, és mindenkinél a brit királyi családban; azonban egyes források szerint a felek szeretnék elsimítani a dolgokat, és rendezni a személyes problémáikat még Károly megkoronázása előtt. Azt nem tudni, kik ezek a bizonyos források, de a Sunday Times és Daily Mail is arra utaltak, hogy a brit királyi család szeretne végre kibékülni.

„Helyre lehet hozni. De ehhez minkét félnek fel kell tennie a kezét és elismernie, hogy sok mindent elrontottak... mindkét fél részéről rugalmasságra lesz szükség, de megoldható”

- nyilatkozott az említett lapoknak a forrás, aki hozzátette, hogy a királyi család személyes találkozót akar Harry és Vilmos között a windsori kastélyban, még azelőtt, hogy III. Károlyt májusban megkoronáznák.

Harry könyve egyébként óriási port kavart világszerte. A Tartalék oldalain nagyon sok történet olvasható, például arról is, hogy annak idején a fiatal Harry herceg nem is akarta elhinni, hogy édesanyja, Diana hercegné meghalt. Azt hitte, az autóbalesete csak megrendezett volt, és elbújt valahol.

„Anyu nem halt meg. (…) Az élete nyomorúságos volt, üldözték, zaklatták, hazudtak róla, hazudtak neki. Ezért elterelésként balesetet rendezett... és megszökött. (…) Az egész csak egy trükk, hogy tiszta lapot kezdjen! Biztos bérel egy lakást Párizsban, vagy friss virágokat rendez a titokban vásárolt faházában valahol magasan a svájci Alpokban. Hamarosan, hamarosan elküld értem és Willyért. Annyira nyilvánvaló minden! Miért nem láttam korábban? Anya nem halt meg! Ő bujkál!”

- áll a Tartalék-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás