promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó ruhája alatt nemcsak a bugyija villant ki Mihályfi Lucának, az X-faktor sztárja merész szettben mutatkozott
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-faktor sztárja átlátszó ruhában mindent megmutatott.

Nem mondhatnánk, hogy az X-faktor legutóbbi évada annyira sikeres lett volna, hiszen gyakorlatilag egyik versenyző sem maradt annyira a köztudatban, egyikükről sem hallani, hogy érkeznének a saját dalaik, hogy tevékenykednének. ByeAlex mentoráltja, Solyom Berni például hiába nyerte meg a tavalyi szériát, sokáig nem is láttuk nyomát annak, hogy bármilyen formában is élne azzal a lehetőséggel, amit a műsor adott neki. Aztán most úgy tűnik, április 26-án megjelenik végre egy dala; legalábbis erről árulkodik a közösségi oldalára feltöltött promóvideó.

Ugyanez a helyzet a legutóbbi évad nagy esélyesének tartott Mihályfi Lucával is, akiről ugyancsak nem nagyon hallottunk semmit, mióta lement az X-faktor, de ha felnézünk az ő oldalára, láthatjuk, hogy a fiatal tehetséges már sokkal többet tesz azért, a rajongói ne feledkezzenek meg róla.

Lucának is érkezik egy saját szerzeménye, amihez olyan videoklip készült, amiben igen merész szettet visel. Az X-faktor sztárja egy átlátszó ruhát viselt a forgatáson, ami alatt nemcsak az apró bugyija, hanem a melltartója is eléggé átütött, de ez nyilván egy olyan ruhaköltemény, ami jól illik a dalhoz és a kliphez.

Mihályfi Luca Revolver című dala május 3-án, vagyis jövő szerdán fog megjelenni, amit már be is promózott a saját közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás