promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az X-Faktor felejthetetlen hangú sztárja, aki az egész országot levette a lábáról
Borítókép:  https://www.youtube.com/@Televisionseriesretro
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden évadnak megvannak a nagy kedvencei, cikkünk szereplője pedig minden bizonnyal sokak szívébe belopta magát vitathatatlan tehetségével.

Mostmár elárulhatjuk, cikkünk szereplője Takács Nikolas, aki hihetetlen, de már a 36. életévét tapossa! A szlovákiai születésű fiatalember 2010-ben (akkor 24 évesen) jelentkezett az RTL Klub népszerű tehetségkutatójába, a Magyarországon éppen akkor debütáló, X-Faktorba, melynek első évada akkor került képernyőre. Kiváló énekhangja és szípadi fellépése vitathatatlan, így azonnal az élő showban találta magát, ahonnan egészen a második helyig mentetelt. Harmadikként Király L- Norbit győzte le, ő pedig Vastag Csaba ellen maradt alul a végső megmérettetésben.

A mindig "Kalapos fiú" (ezt az elnevezést egyébként egyik kedvenc mentora, Keresztes Ildikó adta neki), sokáig kisfiús bájáról és széles fejfedőgyűjteményéről volt híres, azonban az idő sok mindenben változást hozott.

Szerencsére fellépései a mai napig vannak, azonban továbbadva a sok tudást, amit eddig neki tanítottak, most ő maga is tanárnak áll és ő gondoskodik mások zenei kiműveléséről.

A másik változás egy fokkal szembetűnőbb: mint a jó bor, a korral együtt férfivá érett és már nemcsak csodálatos hangjával, hanem extramenő megjelenésével is meghódítja a női szíveket.

A kommentszekció legalábbis erről tanúskodik, rengetegen üdvözlik a változást, amellett, hogy töretlenül járnak a koncertjeire is.

A képet itt nézhetitek meg:

Az X-Faktor rengeteg felejthetetlen pillanattal szolgált nekünk és nemcsak a hírnév felé vezető úton küzdő versenyzők terén. Rengeteget izgultunk kedvenc zsűritagjainként is, akik szintén hétfől hétre ott voltak a képernyőinken és sok felejthetetlen élménnyel jutalmazták meg a kitartó figyelmünket. Voltak felemelő és boldog adások, azonban volt, amikor feszültségtől volt hangos a stúdió. Gáspár Laci és Herceg Erika felejthetetlen alakítást nyújtottak, mint emberként, mint mentorként, azonban a kettőjük között húzódó macska-egér játékra is sokan emlékszünk még: 

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás