promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fideszpárti Nagy Feró váratlan pálfordulása mindenkit meglepett: ezt mondta Magyar Péterről
Borítókép:  Youtube - frisshirekpodcast
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a Parlamentben is meglepődtek a "Nemzet Csótányának" szavaitól.

Igazi politikaibomba robbant nem is olyan régen, pedig mintha már egy év telt volna el a furcsa események óta: egy tévesen aláírt kegyelmi ügy miatt Novák Katalin köztársasági elnökasszony lemondásra kényszerült, ami után Varga Judit igazságügyi miniszter is lemondott a pozíciójáról. Ezek után került elő szinte a semmiből, váratlanul Varga Judit exférje, Magyar Péter, aki szinte a semmiből tűnt fel, ám megjelenése hatalmas hullámokat kavart. Nem titkolt célja a pártalapítás és a jelenleg hatalmon lévő kormány támadása, amihez nem félt mocskos eszközöket sem bevetni: még Varga Judittal való házassága alatt készített egy hangvételt, mellyel később zsarolta a (volt) igazságügyi minisztert, végül azonban a hanganyagot nyilvánosságra hozta és már az egész ország előtt ismeretes annak tartalma.

[[cikk1]]

Ennek kapcsán természetesen mindenkinek van véleménye, amit nem is szégyell ilyen-olyan formában megosztani szűkebb vagy épp szélesebb közönséggel, viszont arra mindig jobban felkapja a fejét az ember, ha egy híresség mond ítéletet egy másik közszereplő felett. Nagy Feró sosem titkolta, hogy jobboldali érzésű, de azt sem tabu számára,, hogy melyik párt a favoritja: az Orbán Viktor munkásságával majdnem teljesen egyetértő Beatrice frontembert most a Blikk faggatta arról, hogy mi a véleménye a szélvészként megjelenő Magyar Péterről.

A véleménye sokakat meglepett, két szempontból is: egyszer már elítélően nyilatkozott Magyar Péterről, erősen bírálta azt, hogy abba a kézbe harapott, ami korábban etette és emellett azt is megjegyezte, hogy a Fidesznek semmilyen félnivalója nincs az újonnan megjelent politikai szereplőtől.

Most viszont történt egy meglepetésszerű pálfordulás, Nagy Feró ismét elmondta a véleményét az önjelölt messiásról, ami némileg különbözött az előző álláspontjától:

„Eleinte nagyon nem tetszett ez a dolog, hogy odasz*rik abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát ezek szerint. Most meg már máshogy gondolom, kicsikét reálisabban azt mondom, hogy éli az életét. Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki, hát menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, az idő mit hoz.”

Ezek szerint Nagy Feró megengedőbb lett az ámokfutó Magyar Péterrel szemben és azt gondolja, hogy élje meg mindenki a saját szellemiségét, akkor is, ha ez a jelenlegi politikai síkra rávetül. Megengedő hozzáállás ez Nagy Ferótól, aki az egész karrierje, élete tükrében valahol úgy lehet vele, hogy fiatalság, bolondság.

Egy hosszabb, nagyobb interjút Nagy Feróval ide kattintva tudsz meghallgatni:

119250
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás