promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pasim már megcsalt a húgommal és a legjobb barátnőmmel is én mégsem bánom és nagyon jó okom van rá
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok nő lenne a helyemben egy ilyen hűtlen pasival, sajnálom aki nem így él.

Cecília 2 éve mondta ki a boldogító igen férjének, Bencének. Kapcsolatuk azóta finoman szólva sem mondható átlagosnak. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kicsit dicsekvésből írok, a sok szomorú megkeseredett csalódott nő meg férfi között olvassatok valakiről, akinek jó élete van. Bencét három éve ismertem meg, egy buliban, mindketten a VIP szektorban, a barátaink társaságában szórakoztunk. Egyből felfigyeltünk egymásra, láttam, hogy a pasi nem kispályás. Az óra, az öltöny, a frizura, a cipő... láttam, hogy nem okoz gondot neki egy héten akár több VIP jegy megvásárlása sem, imponál, ha egy férfi meg tudja teremteni az anyagi biztonságot. A szemem sarkából figyelni kezdtem, hogy van-e vele nő, de úgy láttam, hogy mindenkivel csak barátilag cseverészik. Többször összeakadt a tekintetünk és egyszer csak azt láttam, hogy int az ismerőseinek és felém indul. Messziről megcsapott a parfümje illata a hangja pedig... egyből elgyengültem. Beszélgettünk, randizni hívott. Tudom mivel lehet az ilyen srácokat megfogni: hetekig várattam amíg valami komolyabb is történt közöttünk rajta pedig azt láttam, hogy tetszik neki, hogy nem omlottam egyből a lábai elé. Nem ehhez volt szokva.

Végül megtörtént az első alkalom és fantasztikus volt, ezt pedig még sok követte: elképesztően működött közöttünk a kémia. Olyannyira, hogy háromnegyed év randizgatás után megkérte a kezem, én pedig igent mondtam. Nem sokkal rá összeházasodtunk és csodás életünk volt. Egészen egy bizonyos napig. Hazajött és láttam, hogy valami bántja. Nem kertelt sokáig, elmondta, hogy lefeküdt valakivel, de ami rosszabb, hogy nem sajnálja. Egy ékszeresdobozt tett az asztalra, mielőtt akár csak egy szót is tudtam volna szólni: a hűtlenség ára. Mondta. Majd bement és ivott egy whiskeyt. Kinyitottam és egy nagy, nehéz gyémánt nyaklánc volt benne. Értetlenkedve mentem utána, az ékszer nagyon tetszett, de magyarázatot akartam.

Örült a nyitottságomnak és beszélni kezdett: nála a megcsalás természetes, de tudja, hogy ez egy elég extrém elvárás, így nem lesz hálátlan. Ha megtörténik, én is örülni fogok. Képtelen magát türtőztetni, ha valaki megtetszik neki, de nem is akarja. Azt is elmondta, hogy nem szeretné ha én másfelé nézelődnék, de ha mégis így alakul, akkor megtehetem, nem hagy el, de az ajándékoknak akkor vége.

Egész éjjel forgolódtam, eddig fel sem fogtam igazán micsoda gazdagságban élek. Átpörgött a fejemen egy csomó pro és kontra, a társadalmi elvárások, az érzéseim, gondolatok tiszteletről, méltóságról hűségről, de végül arra jutottam, hogy ez csak néhány óra a közös életünkből és hozzám jön haza. Ezt másnap levezettem neki és teljesen egyetértett, így született meg a mi kis szövetségünk.

Egy családi bulin összeakadt a húgommal, utána egy full extrás BMW-t kaptam. A legjövedelmezőbb azonban a barátnőmmel való afférja volt. Egy hónap egy teljes ellátásos luxusnyaralás keretein belül a Maldív-szigetekre.

Eddig még mindent meg tudtunk beszélni, én pedig úgy élek, ahogy rajtam kívül csak nagyon kevesen. Kérdem én szegény nőtársaimtól, akikhez hazamegy ugyan a pasijuk és együtt töltenek plusz négy órát, de megéri?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás