promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Foghatja a fejét Krausz Gábor, ezt Mikes Anna tuti nem beszélte meg vele: váratlanul megszólalt a gyermekáldásról a táncosnő
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ehhez lehet, hogy Tóth Gabinak is lesz egy-két szava.

Tavaly augusztusban az ország egy emberként hördült fel, amikor Krausz Gábor és Tóth Gabi az álomszerűnek kikiáltott házasságuk ellenére bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Alig akadt olyan ember kis országunkban, aki ne sajnálta volna Krausz Gábort, főleg, hogy Tóth Gabira a szakítás után nem sokkal már rá is talált a szerelem, Papp Máté Bence személyében. A reménysugár akkor csillant fel, amikor Gábor először megjelent a nyilvánosság előtt a Dancing with the Stars-béli táncpartnerével, Mikes Annával, akivel a kezdetektől fogva letagadhatatlan volt közötük a vonzalom. Mindenki azt találgatta, hogy mi lehet közöttük és az emberek csak reménykedni mertek abban, hogy a táncparketten kívül is remekül megtalálják az összhangot. A versenyt megnyerték és jogosan hihették az emberek, hogy előállnak az igazsággal, ám erre még várni kellett, mígnem egy késő este kirakott Instagram posztban a Szépség és a szörnyeteg egyik sorával felvállalták a kapcsolatukat.

Kapcsolatuk remekül haladt, nagyon gyorsan összeköltöztek, egyrészt mert a táncpróbák alatt nagyon megszokták egymás közelségét, másrészt pedig hogy a kis Hannarózának ne kelljen még egy helyszínt megszoknia az életében beállt amúgy is hatalmas változás után. Jogosan merül fel a kérdés, hogy merre halad a kapcsolatuk és a következő lépés egyértelműen a gyermekvállalás. Tóth Gabi azt minden létező platformon kihangsúlyozza, hogy Gábor csodálatos édesapa, etéren semmilyen kritikával nem tudná illetni volt szerelmét, így Mikes Anna is bátran vághat bele a családtervezésbe újdonsült párjával. Mikes Anna sosem titkolta, hogy nagy vágya az, hogy gyerekek vegyék körül, kettő, három csemete lenne az ideális, amit elképzelt magának, maguknak.

Mikes Anna bizonyára csodásan viselné a terhességet, sportolói múltjának köszönhetően, az más kérdés, hogyan viselné el azt, hogy a 120 fokon izzó pörgés helyett egy kicsit pihennie kellene. Persze a táncról várandósan sem kell lemondani, rengeteg mozgásforma van, amelyet áldott állapotban is teljes biztonsággal lehet űzni. Az biztos, hogy a családtervezéshez Krausz Gábor ideális társ, nagyon várta első kislánya születését is és biztosan örülne neki, ha újra gyerekzsivaly venné körbe. A közöttük lévő csodálatos összehangot elnézve nem csodálnánk, ha Krausz Gábort hamarosan a nagycsaládosok körében köszönthetnénk, már csak azért is, mert Mikes Anna a kérdésre, hogy mi a legnagyobb vágya az életben, a családot válaszolta.

Krausz Gáborral való kapcsolatáról egyébként egyre nyíltabban beszél, egy őszinte hangvételű interjúját például ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás