promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - május 4: Erre a jegyre különösen erősen fog hatni a Halak-hold utolsó mai napja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon mit mondanak a csillagok a mai napra?

Asztrológiai előrejelzés, május 4:

Kos
Ma erős energiák kísérik, hogy tágítsd a látóköröd egy helyzetben, kedves Kos. Nagyszerű érzés új dolgokat tanulni. Másokkal való kijövetel lehet a sikeres üzleti megállapodások kulcsa. Ráadásul készen állsz arra, hogy egészséges mintát alakíts ki a rutinjaidban és a mindennapjaidban. Ahogy halad előre a nap, megérkezhet a cselekvésre szólítás, és készen állsz vezető szerepet vállalni, és támogatni valakit erkölcsi vagy intellektuális szinten. A Hold később ma átlép a jegyedbe, ahol csak kicsit több mint két napig tartózkodik, arra ösztönözve, hogy jobban figyelj az érzelmi szükségleteidre. Fontold meg, hogy ma több hatással vagy másokra, mint általában, és figyelj a türelmetlenségre vagy a meggondolatlanságra, különösen a Hold és a Mars egyesülésekor. Lelkes és szenvedélyes vagy.

Bika
Az érzelmek bonyolultak lehetnek, de remek formában vagy a beszélgetéshez, kedves Bika. Ráadásul jó helyzetben vagy ahhoz, hogy cselekedj egy érzelmi ügyben. Hajlandó vagy engedményeket tenni a harmónia megőrzése érdekében ma, bár szükséged lehet egy kis térre, mint általában, ahogy halad előre a nap. A Hold később ma belép a magánzónádba, ahol több mint két napig tartózkodik, a háttérben és a privát ügyekben való részvételre összpontosítva. Mégis, személyes életed animált lehet, és belső világod színes a Hold és a Mars egyesülése miatt. Álmok és álmodozások gazdagok, érdekesek és talán üzenetük van számodra.

Ikrek
Az új lehetőségek és ötletek megnyitása ma teljesen érdemes, kedves Ikrek. Jó időszak jobb együttműködésre a családdal vagy szeretteiddel. Ahogy halad előre a nap, különösen jó időszak tevékenységekhez másokkal és másokért. Jó ötletekhez juthatsz a barátaiddal vagy egy partnerrel folytatott beszélgetéseid során. Valójában csodálatosan kellemes és inspiráló cserék lehetnek a középpontban. Izgalmas vagy élénk lehet a társadalmi életed vagy egy különleges barátság. A kapcsolatok érzéseket kavarhatnak fel. Mindenképpen gyorsan reagálhatnak az emberek. Az új és izgalmas projekt beindítására irányuló vágy erős lehet, vagy új boldogságcélt akarhatsz elérni.

Rák
Az érzéseid ma különösen színeseknek tűnnek, kedves Rák. Emellett növekszik az elhatározás, hogy valami értékeset tegyél az időddel. A munkád és céljaidhoz való hozzáállásod kiemelkedik, és készen állsz bármilyen kihívásra, amely az utadba kerül. Elképesztően összekapcsolódhatsz valakivel, vagy izgatott és motivált lehet valami személyes érdeklődés vagy ügy által. Ma könnyebb a szokásosnál pozitív hangulatban lenni. Később ma a Hold belép a napodtól számított tizedik házba, és több figyelmet fordítasz a felelősségekre. Ez a célorientált tranzit kicsit több mint két napig tart. Ma energiával vagy mobilizálva érezheted magad, hogy elérd a célt vagy teljesítsd a kötelességet.

Oroszlán
Ma hasznos és kielégítő lehet önmagad kifejezése és ötleteid megosztása, kedves Oroszlán. Egy kötelék javulhat, ahogy több figyelmet szentesítesz valaki érzéseinek és véleményének validálására. Jó időszak álmok és tervek készítésére. A mai tranzitok különösen alkalmasak a reményteljes hangulat megteremtésére. Később ma a Hold belép a napodtól számított kilencedik házba, és találkozik a Marssal ezen a területen a horoszkópodban, inspirálva lelkesedést egy terv, téma vagy ötlet iránt. Bár a türelmetlenség problémát okozhat, finoman nyomást gyakorolva a normál határokon átlépés lehet eredményes. A témák vagy hitrendszerek felvillanyoznak, és az átadások animáltak lesznek. A problémák felett emelkedsz, hogy szellemed szárnyalhasson.

Szűz
Ma könnyebben megérthetsz egy olyan helyzetet vagy fogalmat, amelyet nehéz elfogadni, kedves Szűz. Egészséges módon való interakciókra való képességed, amikor középpontban érzed magad és uralod a dolgokat. Jó időszak pénzügyi ügy rendezésére. A kötelékek megerősítése és béke kötése a múltaddal lehet a középpontban. Erős vágy van benned, hogy produktív legyél, és készen állsz kihívásokat vállalni vagy lehetőséget ragadni. Tudva, hogy a szíved a legfontosabb kulcs a magabiztosságodhoz most. Később ma a Hold belép a napodtól számított nyolcadik házba, ahol több mint két napig tartózkodik. A Hold ma a Marssal találkozik, erős érzéseket és vágyakat ébresztve, amelyek sürgetőbbek lehetnek, mint általában. Ezt az energiát konstruktívan vezetheted le, különös figyelmet szentelve egy kis projektednek, érdeklődésednek vagy kutatásodnak. Többet követelsz a tevékenységeidtől vagy kapcsolataidtól, mivel több mélységet, tartalmat vagy részvételt keresel.

Mérleg
Valószínűleg ma virágzik a társadalmi életed, kedves Mérleg. Jó pozícióban vagy problémák megbeszélésére vagy izgalmas tervek készítésére valakivel. Vidámságod és pozitív hozzáállásod segíthet megerősíteni egy közel álló kapcsolatot. Az együtt töltött idők különlegesen kielégítőek lehetnek, vagy az együttműködés különösen produktív lehet. Az egyezkedések nagyon sikeresek lehetnek most. Később ma a Hold belép az ellentétes jegyedbe, ahol több mint két napig tartózkodik. Ez a tranzit arra késztet, hogy jobb egyensúlyt találj. A szoros kapcsolatok vagy az érzéseid valaki iránt animáltak lehetnek, és inspirációt és bátorítást kereshetsz.

Skorpió
Ma jó energiák kísérnek érdekes dolgok felfedezéséhez és tanulásához, kedves Skorpió. A tempózásnak tűnik a legjobb terved, de hajlamos vagy felerősödni, ahogy halad előre a nap. Nagy előrelépéseket tehet munkában, egészségben és készségfejlesztésben. Jó időszak jól használható ötletek megosztására. Az ambíció kényelmes módon növekszik, és különösen hajlandó vagy ötleteket valósítani meg, vagy cselekvésbe lépni fontos ügyekben az akadályok leküzdésére. A dolgok elvégzése segít felszabadítani a tudatodat ma, különösen a Hold átmenetével a munka- és egészségügyi szektorodba később ma, ahol találkozik a Marssal. Jó időszak a lelkesedésre, ha képes vagy rákapcsolódni, és konstruktív dolgokba irányítani.

Nyilas
Nagyon könnyedén és elfogadóan kezded a napot, kedves Nyilas. Jobb megértésre juthatsz valakivel, és ez a megállapodás segít neked produktívabbnak és kevésbé eltereltnek érezni magad. Fordíts figyelmet olyan tevékenységekre, amelyek erősítik az önértékelésedet. Jó helyzetben vagy az ötleteid megosztásához azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra, és most másoknak is lenyűgöző lehetsz. Valaki talán motivál vagy inspirál, hogy bátrabban vagy kreatívan fejezd ki magad. Később ma a Hold belép a boldogság és önkifejezés szektorodba, és ahogy egyesül a Marssal, erős vágyakat és szenvedélyeket hoz a felszínre. Némi barátságos versengés motiválható lehet.

Bak
Ma jó energiák kísérnek, hogy élvezd a kreatív menekülés lehetőségét, kedves Bak. Jó pozícióban vagy egy személyes vagy intimebb ügy rendezéséhez is. Talán értékeled egy fontos más szerepét az életedben most. Energizálhatod a figyelmedet egy kis projektre vagy valóban érdemes ügyre. Később ma a Hold átkerül a családod és a otthonod szektorodba, arra ösztönözve, hogy valami jól ismerttel kapcsolatba lépj. A hangulatok magasak lehetnek a otthoni tevékenységekhez, vagy talán megoldanád egy személyes problémádat a Hold és a Mars egyesülése miatt ezen a területen a horoszkópodban. Például lehet, hogy a még megoldatlan ügyekre összpontosítasz, amelyek segítenek neked biztonságosabbnak érezni magad.

Vízöntő
Jó pozícióban vagy ma, hogy kreatív módon elégítsd ki a szükségleteidet anélkül, hogy nyomást helyeznél magadra a nap első felében, kedves Vízöntő. Ötletek és hitrendszerek megosztása vagy cselekvés a barátok támogatására a hangsúlyban lehet, ahogy a nap halad előre. A Hold átkerül a kommunikációs szektorodba több mint két napig tartózkodásra ösztönözve, hogy mentálisan aktív maradj. A Hold és a Mars egyesülésekor gondolataid, ötleteid és kommunikációid izgalmasak lehetnek. Egy új ötlet vagy téma motivál téged. Jó időszak új és kezdeményező vállalkozásokhoz, ahogy a pionír oldalad előtérbe kerül.

Halak
Jó formában vagy ma, hogy előrelendíts egy projektet, vagy cselekedj egy karrierrel vagy pénzügyi üggyel kapcsolatban, kedves Halak. Pénzügyi és üzleti érzéked ma éles. Mégis, azért azért megértés és együttérzés van erős, és a levezetés konstruktív lehet! Talán alkalmas helyzetbe kerülsz, hogy segíts valakinek, vagy bátorítsd őt. A Hold átkerül a forrásaid szektorodba később ma, több mint két napig tartózkodva, és arra törekszel, hogy élvezd, amit rendelkezel, vagy kidolgozz új módokat annak megszerzésére, amire szükséged van. Ma a Hold és a Mars egyesülése, és ez a duó mozgósíthat egy pénzügyi, tiszteletben tartási vagy kényelemmel kapcsolatos ügyet. A kapcsolatok javulnak azért a plusz erőfeszítésért, amit megtesztek egymás véleményének érvényesítésében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás