promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly királynak ez az utolsó ami örömet okoz: sok száz millió forintot vert már el, még betegsége sem akadályozza a költekezésben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába a betegség és a kezelés, Károly képtelen leállni a pénzszórással, erre megy el a legtöbb.

A brit királyi család tagjainak látszólagos visszafogottsága és takarékos életmódja ellentétben áll a valósággal, hiszen a ruházatra és kényelemre súlyos milliókat költenek. Az Európa arisztokratái között kiemelkedő brit királyi család tagjai a mindennapokban rendkívüli keretek között mozognak, bár a palota titkaival csak kevesen vannak tisztában. Arról kevés információ szivárgott ki, hogy valójában mennyit költenek a luxusruhákra és egyéb kényelmi cikkekre.

Az alkalmazottaknak a legkedvezőbb áron kell szerezniük szolgáltatásokat a királyi család számára, és a számlák fizetését is minél tovább el kell húzniuk. A palotában történő mindennapi élethez szigorú szabályok vonatkoznak, és az alkalmazottaknak részletesen ismerniük kell a családtagok szokásait. Például III. Károly feleségével, Kamilla királynéval kapcsolatban, a személyzetnek figyelnie kell, hogy mindig legyen cigaretta és gyufa a közelükben (Kamilla dohányzik), és hogy azokhoz könnyen hozzáférjenek.

A királyi család életét számos apró részlet szabályozza, például az érkező vendégek nem szólhatnak közvetlenül a családtagokhoz, és az alkalmazottaknak is tudniuk kell, hogyan kell viselkedniük velük. A lakájoknak még a cipőfűző bekötését is meg kell tanulniuk, és a palota területén minden apróságra oda kell figyelniük.

Az anyagiak tekintetében is hatalmas kiadásokba verik magukat a családtagok. III. Károlynak például több mint hatvan öltönye és kétszáz inge van, amelyekre több millió fontot költött. A nyakkendőgyűjteménye is hatalmas, és még a cipőinek gondozására is külön inast tart alkalmazásban. A családtagok életét szigorúan ellenőrzik és szabályozzák, még az utazásuk során is magukkal visznek minden szükséges dolgot, hogy elkerüljék a veszélyt és a kényelmetlenségeket.

A királyi család számára az élet minden területén a legnagyobb odafigyelés és precizitás jellemző, és az apró részletekbe való beavatkozás mindennapos gyakorlat. Az életük minden pillanatában az előírások szigorú betartása és a hagyományok tisztelete áthatja mindennapjaikat, legyen szó akár hivatalos eseményekről, akár a mindennapi rutinról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás