promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fiam ballagásán megláttam egy embert a tömegben és félholtan estem össze: rettenetes tragédia emlékét szakította fel a találkozás
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A családom semmit sem sejt az esetről, nem derülhet ki mi történt 20 évvel ezelőtt.

Zsusza büszke anyukaként jelent meg a fia ballagásán, ám egy váratlan találkozás az egész napot tönkretette. Most az ő történetét olvashatjátok:

Mérhetetlen szégyen és undor kerülget engem a mai napig, ha eszembe jut egy bizonyos este. 20 évvel ezelőtt történt és tulajdonképpen még mindig magamat okolom azért, amiért ilyen helyzetbe kerültem. Egy buliba voltam a barátnőimmel és bár nem szokásom, de aznap kicsit felöntöttem a garatra és nem szépítem a dolgot, cicázni kezdtem egy-két férfival. Az egyikük aztán felajánlotta, hogy elkísér egy darabon, szimpatikus volt, bőrdzseki, vad tekintet, nem igazán az én súlycsoportom volt, így bevallom, megszédített a közeledése. Ahogy sétáltunk hazafele egy sötét sikátorba tértünk be és ott megkért, hogy okozzak neki örömöt. Én ezt teljes mértékben elvetettem és mondtam, hogy nem szeretnék a nyílt utcán intim kapcsolatba bonyolódni vele.

Tovább fűzött, mondta, egyre erőszakosabban, én pedig mondtam, hogy fejezzük be az egész ismerkedést és hagyjuk békén egymást. Ekkor teljesen megvadult, meglökött, elém köpött a földre és azt mondta hogy egy dagadt olcsó lotyó vagyok, majd otthagyott. Teljesen sokkban voltam, úgy éreztem, hogy a férfi, aki 5 perce még álmaim netovábbja volt, most megtámadott. Koszosnak, piszkosnak, csúnyának éreztem magam. Az eset után sokáig nem jártam el sehova és nem is ismerkedtem. És nem mondtam el senkinek a történteket.

Az idő aztán telt-múlt és megismertem az én csodálatos férjem, aki két gyermekkel ajándékozott meg engem és minden egyes nap nőiesnek, vonzónak és szépnek érzem magam.

Ez az emlék, a titok amit őriztem sokáig nem is jutott eszembe, egészen a tegnapi napig. Éppen a fiam ballagásán voltam, büszkén feszítettem a férjem mellett, amikor a tömegben körülnézve megakadt a szemem valakin. A vér egy pillanat alatt kiszökött a lábamból és éreztem, ahogy minden elsötétül. Elájultam. A férfi volt, aki mérhetetlenül megalázott a sikátorban. A ballagás megszakadt, körém sereglettek segíteni és ahogy kinyitottam a szemem a támadóm is ott állt közöttük, egy üveg vizet nyújtott át nekem. Mélyen a szemébe néztem, de nem láttam a felismerést. Nem is emlékezett rám. A szemében már nem volt vadság, nem volt dac, egy apuka volt a sok között.

A férjem halálra vált arccal felsegített, én pedig elnézést kértem, hogy riadalmat keltettem. Kérdezgetett, hogy mi történt, de nem mondtam el neki. Azt hiszem nincs már erről mit beszélni. A férfit valószínűleg soha nem látom többé és eltelt azóta 20 év. Ahogy később elnéztem a fiával és a feleségével, láttam, hogy megváltozott. Én sajnos a legrosszabb oldalát ismerhettem meg, ami évekre tönkretette az önbecsülésemet.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás