promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalódást okozhat a rajongóinak Azahriah – Meglepő kijelentést tett az énekes a róla szóló filmmel kapcsolatban
Borítókép:  Instagram / Azahriah
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Film készül Azahriah-ról, az alkotás novemberben kerül a mozikba.

Az Azahriah rajongók körében bombaként robbant a hír néhány hete, miszerint film készül a 22 éves zenészről. A Filmforgalmazok.hu közli a magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában azokat az alkotásokat, amelyek hamarosan a filmvászonra kerülnek, ez volt eddig az egyetlen nyom. A Mi vagyunk Azahriah című mozi körül ugyanis nagy a titkolózás, maga a főszereplő sem említette eddig, hogy mozgóképen örökítik meg a tevékenységét. Azonban a köd végre kezd feloszlani, ugyanis megjelent egy előzetes a filmhez.

Azahriah, azaz Baukó Attila májusban három egymást követő napon ad teltházas koncertet a Puskás Arénában. Talán nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy a november 28-án mozikba kerülő film egyes részletei ekörül az esemény körül forognak majd.

Másrészt igen valószínű, hogy az egyes becslések szerint februárban akár százötvenezer embert is az utcára hívó, gyerekbántalmazás elleni tüntetés – melyen Azahriah videóüzenetben szólalt fel – eseményei is bekerülnek az alkotásba. 

A film rendezője a vállaltan Borderline személyiségzavarral küzdő Mazzag Izabella, aki az SZFE-n végzett Almási Tamás dokumentumfilmes osztályában, majd az egyik legfelkapottabb videóklipes rendezővé küzdötte fel magát. Dolgozott többek között Beton.Hofival, a Kispál és a Borzzal, szabad asszociációkra épülő, merész és zaklatott stílusa tette az elmúlt évek egyik legjobb klipjévé a Szívet Krúbitól. A Mi vagyunk Azahriah az első egész estés munkája, és most dolgozik első ízben egyutt a zenésszel. Bátran mondhatjuk, mivel Mazzag készíti a filmet, az is bizalommal várhatja, akit amúgy hidegen hagy az Azahriah-jelenség – írta a film.hu.

Az előzetes várakozások szerint a zenészről készült film ősszel megtölti majd a mozikat, habár Azahriah az előzetesben tesz egy különös kijelentést, amellyel könnyen lehet, hogy csalódást okoz a rajongóinak.

A mindössze 60 másodperces videóban Azahriah ugyanis azt mondja: ha már filmet készítenek róla, akkor abban nem szeretne látszódni.

Márpedig sokan úgy képzelik a kedvenc előadójukról szóló mozit, hogy abban betekintést nyernek hősük személyes világába, de akár magánéleti titkokról is lehullhat a lepel, amit Azahriah egyébként szeret a nyilvánosság elől elzárni.

A készülő dokumentumfilm előzetese végén azonban mégis történik valami, ami reményt adhat azok számára, akik szeretnék látni Baukó Attilát novemberben a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás