promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erdélyi Mónika csak úgy ragyog Jákob Zoli mellett, soha életében nem volt még ennyire boldog a műsorvezetőnő
Borítókép:  Youtube - SzepsegGuru
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éveket fiatalodott Jákob Zoltán mellett, most végre mindketten kamera elé álltak és elmondták a boldog igazságot.

Bár Jákob Zoltán az ország egyik leggazdagabb embere volt és egy igazi szépségbirodalmat húzott fel a semmiből, a műkörömkirály nevét még a TV2 jóvoltából ismerte meg az egész ország. Ő volt ugyanis a legutolsó Nagy Ő, ezzel pedig egy ország szívébe lopta be magát. Zoli bár nem titkolja, hogy milliárdos és aligha van olyan, amire ne lenne pénze, sőt, előszerettel meg is mutatja a luxusutazásait, autóit, vagy akár a lakását, mégis szinte mindenkinek szimpatikus volt. Bájos, visszahúzódó, udvarias jellem, aki minden hölgyet tisztelettel kezelt és látszott rajta, hogy nem arra hajt, hogy minél többekkel kerüljön intim közelségbe kerüljön. A versenyző lányok is oda voltak érte, akik közül meg is találta azt, akivel el tudta volna képzelni a kapcsolatot, ám a műsor vége után mégsem így alakultak a dolgok.

Bettivel megbeszélték, hogy külön folytatják és bár a verseny vége után a szereplők között még volt némi internetes civakodás, ám a felek között végül lecsillapodtak az indulatok és békében elváltak. Jákob Zoltán ezután kezdett egyre többször együtt mutatkozni Erdélyi Mónikával, akivel nem titkolták, hogy nagyon különleges és jó kapcsolat van közöttük, ami azonban nem több baráti időtöltésnél.

Most viszont szintet lépett a kapcsolatuk és Jákob Zoltán valami olyasmiben állt Mónika mellett, amire a műsorvezető már nagyon-nagyon régóta vágyott, de egyedül képtelen volt elérni a célját.

Ez pedig az, hogy 20 kilótól sikerült megszabadulnia, Jákob Zoli új étrendkiegészítőjének és fogyókúrás készítményének a segítségével. A fogyás egy teljes átváltozást is hozott magával: Erdélyi Mónika csak úgy sugárzik és letagadhatatlan a boldogság amit érez. Jákob Zolival közösen nyilatkoztak arról, hogy ez hogy sikerült, ahogyan arról is, hogy mit érez jelenleg a Mónika Show volt házigazdája. Annyit előre elárulhatunk, hogy nagyon-nagyon hálás Zolinak.

A videót kettőjük sikeréről és közös boldogságukról ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás