promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös részletet szúrtak ki a beteg Károly királyon, önhibájából árult el magáról óriási részletet, erre figyel ezentúl mindenki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megfejtették a titkos jelet, amit csak a családban ismertek, ezentúl mindenki ezt fürkészi majd.

A brit királyi családról nem túlzás a kijelentés, hogy az internet kedvence - a mai világban, amikor a monarchisztikus intézmények eltűnőben vannak, ez tulajdonképpen érhető. Az uralkodócsalád fejéről, III. Károly királyról nem túl rég derült ki, hogy rákbetegségben szenved, sajnos vannak olyan dolgok is, amik ellen még a királyi vér sem véd meg, a rákbetegség pont ilyen.

A betegség bejelentése óta érthető módon csökkent a király nyilvános szerepléseinek a száma, most azonban hosszú idő után ismét a nagyközönség előtt mutatkozott, feleségével, Kamillával.

A királynéval ellátogattak a londoni University College Hospital Macmillan Centre-be, ahol rákos betegeket kezelnek. Az egy órás látogatásuk során a királyi pár találkozott szakorvosokkal és betegekkel egyaránt.

Az alkalomra Károly ahogy az szokása, meglehetősen kifogástalan öltönyben jelent meg - azért ha az ember az angol király, ebben nincs sok meglepetés, viszont a nyakkendője nagy feltűnést keltett, az ugyanis egy dinoszaurusz-mintával díszített darab volt. A londoni Természettudományi Múzeum közösségimédiás csapata különösen lelkesedett a kiegészítőért, és megosztottak egy képet az egyik szoborról, amelyen egy T-Rex látható, azonban a dinós nyakkendőt montírozták a képre úgy, hogy Károly herceg feje volt látható rajta. Ez a humoros poén nagy sikert aratott, még a királyi család hivatalos fiókja is megosztotta a képet.

A dinoszaurusz mintájú nyakkendőt állítólag 2023 januárja óta tartotta Károly herceg a gardróbszekrényében, és először egy templomi eseményen viselte. Robert Hardman királyi életrajzíró szerint valószínűleg ennél mélyebb jelentéssel is bír a nyakkendő. Az "Károly III Rex" nevére utal, amelyben a "rex" latinul a "király" szó megfelelője. Hardman szerint, amikor Károly herceg ezt a nyakkendőt viseli, valószínűleg jókedvében van.

forrás: 24.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás