promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A halál gondolatával is eljátszott a Cápák között egyik befektetője, kitálalt súyos családi válságáról
Borítókép:  YouTube / Palikék Világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Péternek ráment a családi élete és a boldogsága a rengeteg munkára.

Napjaink társadalmában egyre komolyabb probléma a munkaalkoholizmus, ami először a hobbik, majd a baráti és végül a családi kapcsolatok leépülésével jár. Ez is egyfajta függőség, azonban ma még nem veszik annyira komolyan, mint a különböző szerhasználatokat, pedig hasonlóan káros hatással van az egészségre.

Balogh Péter nevét sokan ismerhetik, főleg a Cápák között című, nagysikerű műsorból, ahol mint befutott és gazdag befektetőt láthatjuk a képernyőn. Azonban a Palikék világa csatornán futó Három igazságban most a magánéletéről is mesélt, amely bizony megsínylette a rengeteg munkát.

Balogh elárulta, hogy gyakorlatilag egész életében munkamániás volt, ami miatt felborult a munka és a magánélet egyensúlya, ez pedig később ahhoz vezetett, hogy elvált feleségétől.

„Emlékszem volt egy olyan január, amikor háromszor voltam Magyarországon, mindháromszor csak bőröndöt cserélni. Nem gondolom azt, hogy tudtam mintaférj lenni vagy mintaapa lenni”

– idézte a Pénzcentrum az üzletembert, aki szerint ő maga is „megküzdött azért”, hogy „szétessen a házassága”.

"Én egyszerűen szerettem dolgozni, mai napig nagyon szeretek dolgozni, szeretek értéket teremteni, hasznosnak lenni, olyasmit csinálni, amire büszke lehetek. És aztán az ember amikor eladja, akkor eladja az összes álmát vele"

– fogalmazott a cégeladás kapcsán Balogh, amit egyfajta személyes válságként élt meg.

„Oké, hogy van pénzem, de nincs semmi másom, és ami leginkább hiányzik, hogy nincs célom. Ott állok, hogy oké, nyertem, volt egy bakancslistám, kipipáltam, minden sort kihúztam rajta. Nem mondja azt az élet, hogy nyertél, és akkor újabb játékot kezdhetsz. Azon gondolkodtam, hogy mi a következő, most még meg kell halni"

– mondta, később azonban kiderült számára az is, hogy hol hibázott, amikor a magánéletét feláldozta a munka oltárán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás