promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási baki történt a The Floor-ban, kínos hiba csúszott Szujó Zoltán műsorába
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy baki csúszott az RTL új vetélkedőjébe.

A héten elindult az RTL új vetélkedője, a The Floor - Csak egy maradhat című műsor, amit Szujó Zoltán vezet. A nézők egyelőre vegyes reakciókkal fogadták a produkciót, az RTL közösségi oldalain lehet olvasni pozitív és negatív visszajelzéseket is. Míg a nézők egy része szerint izgalmas, pörgős a műsor, amiből sokat lehet tanulni, a másik oldal szerint nagyon unalmas és kínos az egész vetélkedő; egyesek inkább Az ugrás-t néznék Gundel Takács Gáborral. Hogy milyen nézettséggel fut a The Floor, azt egyelőre nem tudni, a friss adatok csak a következő hét elején fognak felkerülni.

Természetesen ugyanúgy, mint bármelyik másik műsorban, itt is benne van a lehetősége a hibáknak. A csütörtöki adásban is egy óriási baki történt, amire még Szujó Zoltán sem volt felkészülve.

A műsor első hetén máris alaposan leredukálódott a játékosok száma: 49-en vágtak neki a párbajoknak, de már csak tízen vannak játékban; de mint tudott, a végén csak egy maradhat, aki hazaviheti a 8 milliós főnyereményt. A csütörtöki adás egyik párbaján fel kellett ismerni hazánk influenszereit. Az összecsapás meglepő fordulattal ért véget, azonban a vesztes így sem búsult, mert rájött arra, hogy nem TikTokozik eleget.


Az egyik párbaj során viszont történt egy óriási baki: Márkó kihívta Stüncit a "retró slágerek" kategóriában. A párbajon olyan klasszikusoktól csendültek fel dalok, mint Stevie Wonder, Michael Jackson vagy éppen Szécsi Pál. Ebben a párbajban történt az a baki, amin Szujó Zoltán maga is meglepődött, nem gondolta volna, hogy ilyen hiba fog csúszni a műsorába. Még a játékosok is lefagytak egy pillanatra, mert nem tudták, hirtelen mi történt.

Az alábbi adásrészletben vissza tudjuk nézni, mi történt pontosan az RTL stúdiójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás