promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas átverés a Nyerő Párosban, jól megvezették a nézőket
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub totál hülyének nézte a Nyerő Páros nézőit.

A Nyerő Páros jelenleg a legnézettebb hétköznap esti műsor, ami nemcsak a vetélytársaira, de az RTL Klub más produkciójára is köröket ver. A 39. héten például ötből négyszer is megverte a Séfek séfét, de sokkal jobb nézettséget produkált az előtte futó Keresztanyunál is. Érdekes, hogy a makkosszállásiakról szóló napi sorozattól éppen a befejező évadánál pártolnak el a rajongók; legalábbis a nézettségi adatok azt mutatják, hogy az utolsó részekre úgy kifulladt már a széria, hogy a nézői kezdik megunni.

A Nyerő Páros viszont stabilan kiemelkedő számokat hoz az RTL Klubnak. A folyton veszekedő, majd sírva egymás nyakába boruló celebek versengése valamiért megnyerte magának az RTL Klub nézőit, de nemsokára ez a műsor is kifut. Október 14-én, pénteken lesz a produkció utolsó adása, október 17-e, hétfőtől pedig már a Celeb vagyok, ments ki innen! vadonatúj évada kerül a sávjába.

A hétfői adásban a játékosoknak a magasságot és a magasságtól való félelmüket kellett legyőzniük. A nap végére Hódi Pamela és Tóth Bence a szövetségeseikkel, Bécivel és Norinával kerültek veszélyzónába, végül Pameláéknak kellett elhagyniuk a villát.

Bár el kell ismerni, hogy a Nyerő Páros egy elképesztően sikeres műsora az RTL Klubnak, néha csak röhögni tudunk azon, hogy mennyire hülyének próbálják nézni a saját nézőiket. Korábban az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban is született ilyen cikk a Promotions-ön, de most a Nyerő Páros sem kerülheti el a leleplezést.

Nagyon vicces nézni, ahogy az adás elején látjuk a celebeket, akik látszólag éppen akkor ébrednek fel és kelnek ki az ágyukból. El tudjuk képzelni ezt az egyébként lehetetlen szituációt? Ha valóban így lenne, akkor minden reggel az történne a Nyerő Páros villájában, hogy a forgató stáb hajnalban lábujjhegyen belopakodna a celebek szobáiba kamerástul, mindenestül, óvatosan rájuk aggatnák a mikroportokat, és addig filmeznék őket, amíg magukhoz nem térnének. Ez persze nem így működik.

Mint minden más reality műsorban, amiben vannak ilyen ébredési jelenetek, a szereplők már rég ébren vannak, mikor a stáb megérkezik hozzájuk, rájuk teszik a mikroportot, majd visszafekszenek az ágyba, és eljátsszák, hogy ők pont abban a pillanatban ébrednek fel. A legtöbbször viszont ez nagyon röhejesen néz ki, elég csak a legutóbbi adást megnézni, amiben Megyeri Csilla színpadiasan felébredt, és rögtön a koronája után nyúlt, majd odahajolt az alvást színlelő párjához, és keltegette, hogy

„királyom, királyom kelj fel”.

Az ilyen apróságokkal egyébként nagyon ügyesen meg lehet vezetni a nézőket, többségüknek valószínűleg fel sem tűnik az átverés, és sokan biztos nem is foglalkoznak ezekkel, de ezek után gondoljunk csak bele, hogy az ébredés mellett még mi minden lehet megjátszva ebben a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás