promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna kínos bakiján nevet a fél ország, a köldökével okozott botrányt a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna nem egyszer keveredett már kellemetlen helyzetbe.

Sokan azt hitték, hogy szokás szerint Ördög Nóra lesz az év legjobb női műsorvezetője 2022-ben is, de végül Lékai-Kiss Ramóna lett a befutó, ez pedig egyértelműen azt bizonyítja, hogy a híresség nagyon jól döntött, mikor annak idején ott hagyta az RTL-t (akkor még RTL Klubot), és átigazolt a TV2-höz – bár a Barátok köztös, már-már ikonikus jeleneteire mindig emlékezni fogunk, főleg az ilyenekre:

Lékai-Kiss Ramónát rengetegen szeretik, hiszen nemcsak profi, hanem még kedves és gyönyörű is, öröm őt nézni a tévében. Valószínűleg ezért is kapja a hatalmas produkciókat a TV2-től, hiszen a csatorna is tudja, hogy ő egy olyan ember, aki képes bevonzani a nézőket a képernyők elé – még úgy is, hogy azért neki is kijutottak a botrányokból, kínos szituációkból az évek alatt.

Lehet, hogy sokan már egyáltalán nem emlékeznek arra a nagy port kavaró esetre, mikor mindenki arról beszélt még 2017-ben, hogy Lékai-Kiss Ramóna bikinis képéről véletlenül leretusálták a köldökét.

Hamar kiderült, hogy csupán egy félreértésről volt szó, hiszen a műsorvezető is elmondta annak idején, hogy csak rá kell közelíteni a csábos felvételre, és egyből látja mindenki, hogy nem tűnt el a köldöke – csak alig lehet látni a nyakában lógó ékszertől:

Valószínűleg az sem rémlik már sokaknak, hogy Lékai-Kiss Ramóna 2017-től 3 évadon át is vezette az RTL-en (RTL Klubon) az X-Faktort, Istenes Bencét váltotta le és nagyon izgatott volt a feladat miatt.

2018-ban felkerült az internetre egy viccesen ciki videó, amiben összeszedték Lékai-Kiss Ramóna bakijait az X-Faktor forgatásáról, ahol nem egyszer még rovarok is megtámadták őt a kamerák előtt.

Itt lehet megtekinteni a mókás felvételt, amit már szinte a fél ország látott, és nagyot nevetett rajta:

Akit érdekel, az itt megnézheti a nagy bejelentést, mikor Lékai-Kiss Ramóna annak idején, 2017-ben elárulta, hogy ő lesz az X-Faktor új műsorvezetője – már itt is nagyon határozott volt, és előre lehetett tudni, hogy szuper munkát fog végezni, és így is lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás