promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel vége a Szerencsekeréknek, ezért nem lesz több új adása Kasza Tibi műsorának
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne is várjunk több új adást a Szerencsekerékből.

A Kasza Tibi és Sydney van den Bosch vezetésével készült Szerencsekerék nemcsak az ország legpörgősebb showja, hanem egyben a TV2 egyik legsikeresebb napi műsora. A vetélkedő még úgy is kiemelt nézettséget tudott produkálni, hogy már hetek óta ismétléseket adtak be a friss adások mellé. Azonban most itt a vége.

A Promotions írta meg először, hogy a TV2 már hétfőn és kedden is régi adásokat tűzött képernyőre, pedig előző héten még úgy volt, hogy a hét első két napján friss, a 4. évadhoz készült részeket adtak le, míg szerdán, csütörtökön, és pénteken ismétléseket.

Ez azonban most változott: már csak korábbi adásokat vetítenek újra, ami azt jelenti, hogy teljesen elfogytak a friss epizódot, véget ért a 4. szezon.

Bár a TV2 Playen az ismétléseket is a legújabb évadhoz számolták, de nem 41 friss részt láthattak a nézők. Hogy miért készült most csak ilyen kevés rész, azt nem tudni, de az biztos, hogy a TV2 továbbra sem engedi szabadon az aranytojást tojó tyúkját, a csatorna sajtóosztálya tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy már előkészítés alatt vannak a Szerencsekerék új évadai, de hogy ezeket mikor láthatják a nézők, azt nem tudni.

Ismétlés ide vagy oda, a nyáron sem maradunk Kasza Tibiék nélkül; kérdés, hogy a nézők mennyire akarnak régi adásokat nézni. Szerda este azt a részt fogják ismételni, amiben az Exatlon Hungary új riportere,

Nagy Réka volt a sztárjátékos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás