promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves olyat mondott Magyarországról, ami felfoghatatlan
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves olyat mondott, amit még nem hallottunk itthon Hollywood-i szupersztártól.

Újra hazánkban van a világ egyik legnagyobb sztárja, aki rajongóit azzal is leveszi a lábáról a tehetségén kívül, hogy ő az az ember, az a színész, az a sztár, akit a pénz nem változtatott meg. Rengeteget adakozik, nagyszerű tetteket hajt végre, és pozitív történeteitől hangos a net. No, meg persze ő a Mátrix Neoja, és többek között John Wick.

Korábban Budapestre érkezett, de most sem akárhogy, úgy járt a fák felett, mint Mátyás király, amikor álruhában járta az országot. Keanu Reeves ugyanis egy menetrend szerinti járattal érkezett. Semmi külsőség, semmi cicoma, semmi felhajtás. Egyszerűen érkezett, úgy, mint akárki, és elvegyült a tömegben. Forgatásra jött, de úgy, ahogy sztár nem jött még Budapestre.

Erről pedig korábban több felvétel is készült, többek között az RTL is ott volt a helyszínen, később pedig a TV2 is kérdezte a sztárt.

Kérdezték őt nagyon sok mindenről, többek között arról is, hogy mit gondol Magyarországról és mit Budapestről. A magyar fővárosról pedig olyat mondott, amit még előtte senki, és persze utána sem. Azt mondta, hogy jobb, mint Hollywood. Majd azt is hozzátette, hogy szeretné majd jobban megismerni a forgatások után.

Nos, Keanu Reeves mondata igazán zseniális, ám világsztárok közül nagyon sok akad, aki véleményezte Magyarországot, és véleménye igazán egyedi volt. Korábban készített egy válogatást a THEGG arról, hogy a nagy sztárok, mint például Arnold Schwarzenegger, Will smith vagy például sting mit mondtak a hazánkról, a fővárosról, vagy esetleg rólunk, amikor hazánkban jártak.

Will Smith még a magyar nyelvről is beszélt, reflektál arra, hogy miért volt neki olyan nehéz, pedig próbálkozott vele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás