promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néznek ki felnőttként a Mrs. Doubtfire cuki gyerekszínészei, 30 év alatt ekkorát változtak
Borítókép:  20th Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robin Williams filmbéli gyerekei újra összeálltak egy fotó erejéig.

Robin Williams közkedvelt és legendás komikus volt, aki a Holt költők társasága tanáraként és az Aladdin Dzsinijeként is emlékezetes alakításokat nyújtott. Sajnos 2014 augusztusában a depresszióval való hosszú küzdelem után öngyilkos lett. Tragikus döntéséhez hozzájárult más betegsége is, a mindig jókedélyűnek mutatkozó Williams-nél ugyanis Parkinson-kórt diagnosztizáltak.

1993-ban mutatták be a komikus főszereplésével készült Mrs. Doubtfire-t, amiben Williams nőnek öltözik, hogy közel maradhasson imádott gyerekeihez. A történet szerint a Robin Williams által megformált Daniel Hillard munkanélküli színész, aki emellett jó apa és nagyon szereti három gyermekét. Fia, Chris születésnapi partiján egy tucat állatot szerez, valamint sok gyerek is részt vesz a szülinapi bulin. Daniel felesége, Miranda belsőépítész, aki megelégeli férje dolgait, ezért aztán arra a kellemetlen döntésre jut, hogy beadja a válópert Mivel Danielnek nincs állandó bevételi forrása, gyermekei, a 15 éves Lydia Hillard (Lisa Jakub), a 13 éves Chris Hillard (Matthew Lawrence) és az 5 éves Natalie Hillard (Mara Wilson) felügyeleti jogát csak szombatonként gyakorolhatja.

A Mrs Doubtfire nagy sikert aratott annak idején, és a filmet a szakma is elimerte, mivel

Oscar-díjat nyert a „legjobb smink” kategóriában,

ami nem csoda, hiszen Robin Williams nemcsak beszédében, de kinézetében is szinte teljesen átlényegült a nagydumás házvezetőnővé. Most a címszereplő három gyerekét játszó Lisa Jakub, Matthew Lawrence és Mara Wilson álltak össze több, mint 30 év után újra egy közös fotóra.

A különbség szembetűnő,

annyit változtak mindhárman, hogy szinte rá sem ismerünk a ’90-es évek idején még javában a gyerekkorukban járó színészekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás