promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle meghozta a végleges döntést: gyermekei nem találkozhatnak nagyapjukkal soha többé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle kezd minden határt átlépni: kegyetlen a saját családjával, és Harry életét is megkeseríti.​

Meghan Markle teljesen megszakította a kapcsolatot a családjával: az édesapja teljesen el van zárva a lehetőségtől, hogy láthassa az unokákat.

Az édesapja botrányos viselkedése korábban gyakran szerepelt a média cikkeiben, azonban mostanában alig lehetett róla hallani - írja a Blikk. A kapcsolatuk annyira megromlott évekkel ezelőtt, hogy Meghan Markle még a gyermekvárásáról sem tájékoztatta az apját, így ő a rádióból értesült a hírről. A Thomas Markle és lánya közötti feszültség látszólag továbbra sem oldódik meg.

Meghan, aki régóta nem tartja a kapcsolatot sem az édesapjával, sem a testvéreivel, csak az anyukájával tartja a kapcsolatot.

A lánytestvérével, Samanthával pereskedtek is, de Thomas Markle, Meghan másik féltestvére is célkeresztbe vette a hercegnét: az interneten indított rágalmazó kampányt ellene. Meghan szíve még a két gyermek megszületése után sem enyhült meg az édesapja és más rokonai iránt. Annak ellenére, hogy az apja kijelentette, hogy szeretné látni az unokáit, az édesanya teljes mértékben elzárkózott ettől, és véglegesen megszakította a kapcsolatot az apjával. A nagyapa a Good Morning Britain című műsorban szomorúan nyilatkozott erről:

,,Összetört a szívem. Nagyon feldúlt vagyok. Ez kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben... megtagadni tőle, hogy láthassa az unokáját"

- mondta.

Meghan mát a héten is meglehetősen furcsán viselkedett, egy díjátadón kisebb zűrzavart okozott, mivel nem akarta, hogy egy vonzó nő Harry herceg társaságában álljon a színpadon.

Harry herceg és Meghan Markle nemrég részt vettek egy jótékonysági pólómeccsen Miamiban. A meccs végén Meghan átadta a trófeát Harry hercegnek, majd következett a közös fényképezkedés.

Ekkor egy nő szerette volna Harry herceg mellé állni, de Meghan nem engedte: arra kérte, hogy inkább melléje álljon, határozottan azt kívánta, hogy csak ő legyen a férje oldalán, így végül a hölgy a trófea alatt átbújva állt be Meghan mellé.

forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás