promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlize Theron még bugyit sem viselt, mikor szétnyílt a köpenye, azonnal megszakította a videót
Borítókép:  ©Paramount/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznő nagyot bakizott, de végül sikerült korrigálniuk a hibát, a videó is megmaradt.

Charlize Theron, aki többek között a Mad Max-filmmel (Tom Hardy, Zoe Kravitz) és Az olasz melóval (Jason Statham, Mark Wahlberg, Edward Norton) tette le a védjegyét a filmművészetben, ritkán mutatkozik fehérnemű nélkül, még a filmjeiben sem láthattunk túl sok nekifeszülést. Ám van egy videó, amelyben véletlen libbenti a fátylat, és teljesen elfeledkezik róla, hogy a köpeny alatt nem visel semmit, sem bugyit, sem pedig melltartót.

De mielőtt a videóról bővebben is írnánk, van egy kérdés, amelybe sokan belefuthatnak a gyönyörű színésznő neve hallatán.

Mégis hogy kell kiejteni Charlize Theron nevét helyesen?

Charlize Theron-t korábban a TIME magazin a világ száz legbefolyásosabb embere közé választotta korábban. Golden Globe-díjat és Oscart is nyert korábban a dél-afrikai származású színésznő. Érdekesség az is, hogy apai és anyai ágon német és francia származású igazából. Még azt is sikerült kiderítenie egy újságírónak, hogy apja rokonsága a francia hugenottákig vezethető vissza.

Innen is jön a különleges név, amelynek a kiejtése általában téma, ha meghívják Charlize Theron-t a tévébe. Így pedig rengeteg videót is találhatunk a neten, amikor maga a színésznő mondja ki helyesen a nevét, ahogy ő használja a mindennapokban.

Így hangzik:

A híres villantásos videó pedig azután készült, hogy kiderült, A botrány (Bombshell) című filmjét rangos díjra jelölték, szóval felhőtlen volt az öröm. De cenzúráznia kellett később a videót, hogy ne tiltsák le a platformon, ezért az ominózus részt kivágták belőle, így történhetett meg, hogy egy meglehetősen fura videó került fel a közösségi médiájára, amely eredetileg úgy nézett ki, hogy felfedte minden báját a színésznő.

Itt a jelenet, amely éppen akkor szakad meg, amikor a ruha már fellibben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás