promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi olyan képen szerepel, amitől fél Magyarország földbe állt: nem sokra rá Papp Máté Bence is csatlakozott hozzá
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglátták a fotót és darabokra szedték az énekesnőt, meg a párját is.

Megszokhattuk már, hogy a tavalyi év óta Tóth Gabi akármit csinál, azonnal a figyelem középpontjába kerül. Így volt ez korábban is, azonban a tavalyi év és  Krausz Gáborral való viharos szakítása, majd a gyorsan jött új szerelem még inkább felé fordította a kíváncsi és valljuk be sokszor nagyon rosszindulatú szempárokat.

Vannak megrögzött Tóth Gabi gyűlölők, akiknek lételemük az énekesnő kritizálása, bármit is tesz és halmozottan igaz ez akkor, ha Gabi valamilyen hagyományőrző, esetleg valláshoz kapcsolódó cselekedetéről posztol, vagy beszél. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a rosszmájúak az ország Matyómadonnájának nevezik és most ezek a fanyalgók nagyon örülhetnek Gabi új fotójának.

Gabi az utóbbi időben hatalmas átváltozáson ment keresztül, de úgy tűnik, hogy a hosszas útkeresés és a különböző korszakok után a magyar népi kultúrában valóban megtalálta magát. Ebben is, mint sok másban tökéletes párra talált Papp Máté Bencében, aki szintén elkötelezett rajongója a népviseletnek és a népi szokásoknak, kultúráknak. Együtt hódolhatnak szenvedélyüknek, tánc és ének formájában, de lehetetlen volt nem észre venni azt is, hogy mennyire sokszor összeöltöznek.

Így történt ez most is, amikor a Magyar Népviselet Napja alkalmából lefotózták magukat, talpig hagyományőrző szettben.

Bizonyos Facebook csoportokban és Reddit-en is visszatérő téma Tóth Gabi külseje és viselkedése, a legutóbbi fotója miatt pedig minden túlzás nélkül darabokra cincálták. Volt, aki horrorfilmszereplőhöz hasonlította, volt, aki ennél keresetlenebb szavakat mondott rá. Annyi a szerencse, hogy Gabi oldalán egyre kevesebb a rosszindulatú megszólalás és ott szerencsére már egy támogató közeg veszi körül, akik főleg dicsérő és bátorító kommenteket hagynak a megtépázott énekesnőnek. Mutatjuk a két fotót, amely kiváltotta a felháborodást.

A Tóth Gabiról készült felvételt ide kattintva tudjátok megnézni:

Párja, Papp Máté Bence pedig ilyen szerelésben csatlakozott hozzá, mutatjuk a képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás