promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördögűzés volt a Való Világban: VV Reni feje megint csak egy fiú lábai közé került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Reninek most egészen más dolga volt, mivel le kellett vezetnie egy szülést. Az ördög cukibb, mint bárki gondolná.

Már lassan egy hónapja tart a Való Világ 11, a villalakókból pedig egyre többet kapnak a nézők. Akad olyan, aki már meg tudott nyílni, de van olyan is, aki szimplán taktikázik. Ugyebár tudjuk, hogy ha valaki bevállal egy szerepet, azt nem lesz képes a végtelenségig vinni, mivel biztosan felszínre fog törni az igazi énje egy idő után. Ne feledjétek, hogy a Való Világ kamerái elől nincsen menekvés.

Ha a villalakók nem is látnak mindent, a nézők igen, és az ő kezükben van a döntés, hogy ki hagyja el a villát. Ne feledjük, hogy akármennyire fura néha, ez még mindig egy komoly játék, aminek 36 millió forint a tétje.

Közben vannak friss fejlemények, mivel VV Piros végre eldöntötte, hogy kivel fog párbajozni. A villalánynak stílusosan volt egy piros kendője, vagyis kiküldhetett volna maga helyett valaki mást a párbajra, de ahogy a múltkor megjegyezte, ez meg se fordult a fejében. Közben akadt egy kis gond is, mivel a kiválasztott a kiválasztásig nem mondhatja ki annak a nevét, akit ki akar hívni. Mivel VV Piros ezt megtette, így VV Bibit nem viheti ki párbajozni.

Pedig az egy igazán komoly összecsapás lett volna, de így VV Bibi helyett VV Anita lesz az, aki összecsap VV Pirossal. Jelenleg még a kommentek alapján is nehéz megmondani, hogy a nézők melyiküket szeretné kiszavazni. Lehet ez egy szorosabb párbaj lesz, mint a múltkori.

Közben a Való Világban pörögnek az érdekesebbnél érdekesebb jelenetek. Volt már rengeteg szex, mivel VV Barna és VV Reni nem bírnak egymással, de azért attól még messze vannak, hogy megdöntsék VV Virág és VV Dani rekordját.

Most azonban újra beköltözött a VV11-be a horror. VV Reni feje VV Dani lába közé került, de nem pajzánkodásból, hanem mert le kellett vezetnie egy szülést. Utóbbit megszállta egy démon, ami cukibb, mint elsőre gondoltuk. Bár a horrorfilmekből tudjuk, hogy az ilyen tárgyakat is meg tudja szállni az ördög.

Ennél jóval viccesebb jelenet volt, amikor idézőjelbe téve „szellemek” zaklatták a villalakókat. VV Barnát és VV Renit ez cseppet sem zavarta, így inkább csak kamatyoltak tovább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás