promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadul kiszürcsölgették VV Melina mézes bödönét a takaró alatt, közben pedig zengett a Fagyi című dal
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Melina szentélyét VV Dani látogatta meg a nyelvével, az RTL szerkesztői pedig még adtak egy löketet a kisfilmnek.

Régen sokan a Való Világ játékosai közül úgy mentek be a villába, hogy bármennyire is nehéz, de ki kell bírniuk szex nélkül, mivel nem akarják ezt a kamerák előtt csinálni. Pedig a valóságshowk történetében már az első Big Brotherben is volt hancúrozás, így nem számított újdonságnak.

Az igazi lavinát VV Virág és VV Dani indították el a Való Világ 10-ben, akik szinte mindenhol szeretkeztek az RTL luxusbörtönében. Persze még VV Merci is megadta magát VV Mohnak, aki most a BeleValóVilág műsorvezetője.

A lényeg, hogy egyre több a felnőtt filmes jelenet a Való Világ 11-ben is. VV Barna az ügyeletes dzsigoló az RTL luxusbörtönében, akit csak azért hívnak így sok csoportban, mert szinte az összes lányt megpróbálta levenni a lábáról. VV Pirost is sokáig fűzte, aztán a szilveszteri bulin megtörtént az, aminek meg kellett történnie.

VV Piros boldogan akarta indítani 2023-at, mivel pont a parti előtt tudta meg, hogy újabb párbaj vár rá. A feszültség levezetést mindenesetre összehozta.

VV Melina és VV Dani kapcsolata is eléggé kalandos az RTL luxusbörtönében. Nagyon nehéz kiigazodni rajtuk, mivel nehezen akar beteljesedni a szerelmük. VV Dani is bakizott már, mivel megcsókolta VV Krisztit részegen, de mégis ő akarna többet VV Melinától, aki eléggé tartózkodó.

VV Daninak a múltkor mozgalmas szilveszter estéje volt, de maradt még energiája arra, hogy VV Melinát boldoggá tegye a takaró alatt, így bedugta a nyelvét a lány szentélyébe. A mézes bödön szürcsölgetés közben a nézőknek szólt a Bikinitől a Fagyi című dal. Persze nem ez tette igazán bizarrá a videót, hanem az, hogy néha megjelentek különböző, a nyelvükkel parádézó állatok. Ezt persze a BeleValóVilágban már megszokhattuk.

Az RTL luxusbörtönében közben beindult a „nélkülözés hete”. A bútorok eltűntek, az ételadagok lecsökkentek, és a zuhanyzás is problémát okozott. A villalakókat egymás után érték a kellemetlen meglepetések, szóval nem lesz könnyű a következő pár nap a számukra. A nélkülözés miatti stressz persze már az első napon konfliktust generált.

A villalakók jól szerepeltek a csengős játékban, így a másnapot normál ellátmánnyal kezdhetik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás