promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ganxsta Zolee erőszakosan a sárba tiporta Kelemen Annát és Fekete Pákót – Liptai Claudia csak nehezen tudta fékezni az indulatokat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno óriási bulvárvihart kavart az ügy, amikor Ganxsta Zolee kijelentette, hogy Kelemen Annát és Fekete Pákót is a Dunába kellene lökni.

Ha visszamegyünk az időben, akkor láthatjuk, hogy a bulvárbotrányok is mennyire másak voltak régen. A mai világban az odaszúrós kijelentésekre mindenki érzékenyebb, és a legutóbbi G.w.M, Szabyest, Gáspár Laci balhé alatt sem akartak azért kíméletlenül beleszállni a másikba a zenészek a szájkarate alatt. Persze itt feltehetjük azt a kérdést is, hogy mi számít kíméletlennek?

Ganxsta Zolee anno bizony beindította a nehézágyút, és olyan nyilatkozatot tett, amivel fél Magyarországot sokkolta. Az előadó az egyik televíziós interjúban azt mondta, hogy Kelemen Annát, Fekete Pákót, de még Győzikét is Dunába kellene lökni, és a lábukra egy nehezéket kötni.

Szóval Ganxsta Zolee abszolút nem fogta vissza magát, és kíméletlen kritikával semmisítette meg a három celebet. Bár anno Győzike nem volt ott Liptai Claudia műsorában, de Kelemen Anna és Fekete Pákó igen.

A TikTok-ra felkerült egy kis retró bejátszás a műsorból, amin Ganxsta Zolee még jót is akar tenne Kelemen Annának, akinek szól, hogy kivette a „s*gge alól” a párnát. Liptai Claudia itt már rögtön vissza is szólt, hogy ezt nem így kellene jelezni egy hölgynek, de erre az előadó rögtön rá is kontrázott.

Kelemen Anna nem érezte kellemetlenül magát, Fekete Pákó azonban úgy érezte, hogy Ganxsta Zolee nagyon megbántotta ezzel a Dunás kijelentésével. Erre utóbbi csak annyit reagált:

„Akkor rohadj meg!”

Ganxsta Zoleen látszott, hogy nem hatotta meg anno a kijelentése, ami ma azért nagyobb port kavarna. A híresség a kritikájában azért volt ennyire nyers, mert szerinte Kelemen Anna, Fekete Pákó, és Győzike is teljesítmény nélküli senkik, akiknek nem kellene képernyőn lenniük.

A lényeg persze az, hogy anno a Liptai Claudia Show-ban sem történt meg a nagy békülés. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás